World News Turkey

Vefat eden savcı için tören düzenlendi

Vefat eden savcı için tören düzenlendi
12
25 Temmuz 2020 - 9:06

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Şanlıurfa Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Gürsel Karslı için tören düzenlendi.
Adliye binası önünde düzenlenen cenaze töreninde hayatını kaybeden savcı Karslı’nın öz geçmişi okundu, dua edildi. Törende annesi ile eşi Esra Karslı sık sık tabuta sarılarak gözyaşı döktü. 7,5 aylık oğluda yakınlarının kucağında cenaze törenine katıldı.
Düzenlenen törenin ardından Karslı’nın cenazesi, memleketi Yozgat’ın Sorgun ilçesine gönderildi. Törene, baba Ünsal Karslı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, İl Jandarma Komutanı Albay Eyup Sabri Kirişçi, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ile kurum amirleri ve mesai arkadaşları katıldı.

Haber Merkezi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.