World News Turkey

Kolezyum’da Göbeklitepe’ye ‘6 milyon’luk ilgi

Kolezyum’da Göbeklitepe’ye ‘6 milyon’luk ilgi
0
17 Nisan 2025 - 8:24

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İtalya’nın başkenti Roma’nın dünyaca ünlü simge yapısı Kolezyum’daki Göbeklitepe: Kutsal Bir Yerin Gizemi sergisinin, açıldığı günden bu yana 6 milyonu aşkın kişi tarafından ziyaret edildiğini belirtti

İnsanlık tarihinin izlerini Kolezyum’a taşıyan Göbeklitepe: Kutsal Bir Yerin Gizemi” sergisi Roma’ya veda ediyor.

Antik taşların binlerce yıllık sırlarını fısıldadığı büyülü bir buluşmaya dönüşen sergi, kapılarını 6 milyonu aşkın ziyaretçiyle kapatacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.