World News Turkey

Uygur: ‘Kâinatın efendisini müjdeleyen bir gecedeyiz’

Uygur: ‘Kâinatın efendisini müjdeleyen bir gecedeyiz’
7
28 Ekim 2020 - 11:40

Urfa Kültürü Koruma, Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uygur ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gök, Mevlit Kandili mesajı yayınladılar.
Kâinatın efendisi Peygamber Efendimiz H.Z Muhammed’in doğum gecesi olan ve kâinatı nuruyla ışıklandırmasının Yüce Yaratıcı Allah’ın bir nuru olarak dünyaya gelmesinin insanlığın kurtuluşu olmasını dilediklerini söyleyen Urfa Kültürü Koruma, Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uygur ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gök, bu gece ellerin semaya açılarak insanlığı tehdit eden tüm kötülüklerin geride kalması için dua zamanı olduğunu söylediler.
Urfa Kültürü Koruma, Yaşatma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Uygur ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gök, son zamanlarda insanlığın birçok sıkıntılı günler yaşadığının altını çizerek; “Başta Koronavirüs olmak üzere, devletler ve milletler arasındaki savaşların bitmesini istiyorsak, bu gece bir kurtuluş gecesidir. İlk önce ellerimizi semaya açarak yüce Allah’ın yardımını istemeliyiz. Bunu Nuruyla kainatı aydınlatan Yüce Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine Allahtan gerçek ve saf bir kalp ile istemeliyiz.
İnanıyoruz ki, Yüce Allah asla kullarını yalnız bırakmaz. O tüm kullarının doğru yolu bularak cennete girmelerini ister. Bizler ne yazık ki nefsimizin isteklerini daha ön planda tuttuğumuz için Yüce Allah sınavımızı zorlaştırıyor. Oysaki bizler insanlar olarak kadar temiz bir kalple birbirimize yaklaşırsak eğer Yüce Allah’ta üzerimizdeki belaları o kadar hızlı bir şekilde kaldırır.
Bu gece efendiler efendisi Peygamber Efendimiz H.Z Muhammed Mustafa’nın doğum gecesi. Bu gece ellerin boş çevrilmeyeceği bir gece ve bizlerde insanlığın kurtuluşu için bu gece ellerimizi semaya açarak dualarımızı edelim ve kurtuluşa erenlerden olalım. Tüm İslam âleminin Mevlid Kandili kutlu olsun” şeklinde konuştular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.